KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Esin Ergün Bodur İlkokulu

Esin Ergün Bodur İlkokulu

Adres
AKÇAKOYUNLU MAH. ŞEHİT EVLİYA EFENDİ CAD. ESİN ERGÜN BODUR İLKOKULU NO 2A ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Davranışlarımızla çevreye ve topluma karşı duyarlı , sorumlu, girişimci,etik değerlere sahip çıkan, yüce önder Atatürk´ün "Büyük Türkiye" idealine ulaşmayı hedefleyen, milli ve insani değerlere evrensel bir bakış açısı getiren,hayata çok yönlü bakabilen, iyi bir vatandaş ve iyi bir insan yetiştiren bir merkez olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi, sevgi, saygı ve sabırla; milli ve manevi değerleri özümsemiş,evrensel değerlere saygı duyan, hoşgörü ve işbirliği içinde yaparak ve yaşayarak öğrenen, bilgiyi kullanabilen, sorgulayan, çözüm üreten, kendine güvenen bireyler olarak hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak.
07:30-12:20 12:30-17:20
ŞEHİRİÇİ BELEDİYE OTOBÜSLERİ VE HALK OTOBÜSLERİ